Općenito o apartmanima

Svi apartmani imaju satelitsku antenu, televiziju, besplatan bežični Internet, klima-uređaj, mikrovalnu i perilicu posuđa.

Apartman Lavanda

Pogledajte video apartmana

O apartmanu

Ovo je vrlo lijep i luksuznan apartman koji nalazi se u prizemlju vile, terasom je povezan s vrtom i bazenom. Apartman ima dvije spavaće sobe s po dva ležaja, dvije kupaonice, WC, dnevni boravak i kuhinju. Terasa je povezana s bazenom i vrtom. Pomoćni ležaj za dvije osobe nalazi se u dnevnom boravku. Parkirno mjesto se nalazi izvan dvorišta. Apartman je površine 85 m2.

Galerija slika

Apartman 1

O apartmanu

Nalazi se na 1. katu i veličine je 60 m2. Ima prostranu okruglu terasu s pogledom na more. Sadrži dvije spavaće sobe s po dva ležaja, kuhinju s dnevnim boravkom i kupatilo. U dnevnom boravku se nalazi pomoćni ležaj za 2 osobe.U sklopu Vile omogućeno je parkiranje za 1 vozilo.

Galerija slika

Apartman 2

O apartmanu

Nalazi se na 1. katu vile i veličine je 60 m2. Ima dva manja balkona s pogledom na more. Sadrži jednu spavaću sobu, kupaonicu i dnevni boravak s kuhinjom. Pomoćni ležaj nalazi se u dnevnom boravku. U sklopu Vile omogućeno je parkiranje za 1 vozilo.

Galerija slika

Apartman 3

O apartmanu

Nalazi se na 2. katu vile i veličine je 60 m2. Ima veliku okruglu terasu s pogledom na more. Sadrži dvije spavaće sobe, kuhinju sa dnevnim boravkom i kupaonicu.Pomoćni ležaj za 2 osobe je u dnevnom boravku.U sklopu Vile omogućeno je parkiranje za 1 vozilo.

Galerija slika

Apartman 4

O apartmanu

Nalazi se na 2. katu vile i veličine je 60 m2. Ima kvadratnu terasu od 10 m2 s pogledom na more. Sadrži dvije spavaće sobe, kuhinju sa dnevnim boravkom i kupaonicu. Pomoćni ležaj za 2 osobe nalazi se u dnevnom boravku.U sklopu Vile omogućeno je parkiranje za 1 vozilo.

Galerija slika

Apartman 6

O apartmanu

Nalazi se u prizemlju. Ima jednu spavaću sobu, kupaonicu i kuhinju sa dnevnim boravkom sa jos 2 ležaja. Apartman broj 6  je poseban po tome što je odvojen od ostalih apartmana i ima svoju privatnost.

Ima vlastito sunčalište sa ležaljkama i tušom.

Odmah ispod suncalista su stepenice koje vode direktno na plazu .

Apartman broj 6 je idealan za 2 osobe ,ali takoder za jos 2 djece .

Galerija slika

Rezervacija