Welcome to Villa Klara!

Dobrodošli u Vilu Klaru koja se nalazi na otoku Krku u mjestu Porat. Smještena je na lijepoj, mirnoj lokaciji, i to na morskoj hridini. Ispod vile se nalazi šetnica uz more i pješčana plažica koja je idealna za malu djecu. U središtu vrta nalazi se bazen veličine 8 x 4 m s ležaljkama za sunčanje.

Apartman Lavanda

Ovo je vrlo lijep i luksuzan apartman. Nalazi se u prizemlju vile, terasom je povezan s vrtom i bazenom. Doživite nezaboravan odmor u našem ekskluzivnom apartmanu.

 

Apartmani

U apartmanima Vile Klare doživite nezaboravan odmor te se uvjerite da nudimo savršen odmor za vas i vašu obitelj. Mir, tišina i ljepota - to su karakteristike apartmana Vile Klare.

Okućnica

Vila Klara je okružena vrlo lijepim i skladnim mediteranskim vrtom koji je 2008. godine nagrađen kao najljepši vrt Jadrana. Dođite i uživajte u tom prekrasnom cvjetnom vrtu koji vili daje dušu, a ritmičko udaranje morskih valova osjećaj opuštenosti.

O nama

Vila Klara raspolaže s 5 apartmana, a može smjestiti do 28 gostiju. Gosti koji svoj godišnji odmor provedu u Vili Klari zadovoljno odlaze, ali se i ponovo vraćaju jer su se uvjerili da će svoj godišnji odmor provesti u ljepoti i miru, te obnoviti snage za život. Dođite u Vilu Klaru, ispružite se na ležaljke uz bazen i uživajte u tom lijepom cvjetnom vrtu koji vili daje dušu, a ritmičko udaranje morskih valova osjećaj opuštenosti.

Predivan pogled s vile ostat će vam u nezaboravnom sjećanju.

Dođite i uvjerite se što vam pruža Vila Klara: LJEPOTU, MIR I RADOSTI LJETA!

Rezervacija